loading

Un Minut De Frumusețe

Un Minut De Frumusețe

Beneficiile Crioterapiei Faciale pentru frumusețea tenului tău

Vârsta își spune cuvântul de cele mai multe ori, dar știm că cea a tenului este suma alegerilor și a priorităților noastre.

Așa că hai să vedem cât de simplu și rapid ne putem oferi o îngrijire a tenului care să implice pe de o parte eliminarea semnelor de îmbătrânire prematură dar și un moment de relaxare bine-meritat.

Descoperirea nevoii tale este primul pas. Iar dacă te gândești că nu s-a inventat încă ”leac” pentru toate tipologiile de ten – normal, uscat, gras, mixt – află că tehnologia valorifică puterea ”frigului” în mod controlat pentru a obține beneficii în materie de regenerare și vindecare a pielii, indiferent de scopul avut în vedere.

Beauty Freeze îți spune ceva? Atunci Crioterapie Facială, acel tratament care face furori printre vedetele de la Hollywood? Probabil că îți sună cunoscut dar nu știi cu exactitate ce este, cum funcționează sau consideri că nu ți s-ar potrivi.

Din fericire, așa cum totul în jurul nostru este într-o continuă schimbare și dezvoltare, partea ce ține de frumusețe și îngrijirea femeii secolului XXI a evoluat cu pași rapizi dar siguri.  

Goodbye Botox, Welcome Frotox

Crioterapia Facială, denumită și ”beauty freeze” este cel mai nou truc anti-aging folosit deja la  scară mare în domeniul frumuseții, celebritățile declarând că este un aliat de neegalat împotriva îmbătrânirii tenului.

Crioterapia Facială constă în aplicarea unor aburi răcoroși cu scopul:

  • de a stimula regenerarea celulară la nivelul tenului;
  • de a stimula producția de elastină și colagen;
  • de a uniformiza culoarea tenului prin reducerea petelor pigmentare;
  • de a reduce ridurile adânci și de a le elimina pe cele fine;
  •  vindecă pielea afectată de pete roșiatice sau rămase în urma acneei;
  •  reduce cuperoza și rozaceea;
  •  micșorează porii și tratează dermatita atopică.

Avantajul acestui tratament este faptul că îți oferă o piele tânără, frumoasă și fermă, fără a apela la proceduri invazive și fără a pierde expresivitatea feței.  

Te-am făcut curioasă să încerci? Descoperă mai multe informații pe site-ul nostru, Criosauna Iasi sau lasă-ne întrebarea ta în comentarii.

Leave your thought here