loading

Tot ce trebuie să știi despre pachetele de întreținere.

Tot ce trebuie să știi despre pachetele de întreținere.

Tot ce trebuie să știi despre pachetele de întreținere.

 

 

În general, la centrul nostru de crioterapie, pachetele de ședințe de criosaună și crioterapie facială se pot efectua într-un număr de zile egal cu dublul numărului de ședințe din pachet. Spre exemplu, dacă ai ales un pachet de 10 ședințe de criosaună, recomandarea noastră este ca ședințele să fie făcute într-un interval de maximum 20 de zile. Probabil te întrebi: „De ce? Unde-i graba?”. Ei bine, efectuarea regulată a ședințelor la intervale scurte de timp duce la maximizarea rezultatelor obținute.

 

Care sunt aceste rezultate?

 

Lista beneficiilor este aproape interminabilă, dar printre rezultatele obținute de clienții noștri se numără: un corp întinerit, tonifiat, remodelat, cu o greutate optimă și fără celulită, un ten revitalizat și lipsit de riduri. Mai mult, beneficiile crioterapiei nu se limitează la îmbunătățirea aspectului fizic, ci influențează semnificativ și starea noastră de spirit –  o stare generală de bine ce durează în timp, o viață fără dureri și stres, un somn odihnitor și o creștere considerabilă a încrederii de sine.

 

Ce se întâmplă cu rezultatele la terminarea ședințelor din pachet?

 

Astfel de pachete sunt reluate o dată la câteva luni și toate beneficiile au o evoluție sinuoasă. Astfel, atunci când se efectuează sesiunile de crioterapie, beneficiile obținute ating o valoare ridicată și se mențin o perioadă de timp care diferă la fiecare persoană, în funcție de stilul de viață ales. După câteva luni, beneficiile obținute încep să scadă, ajungând la valoarea minimă înainte de reluarea sesiunilor de crioterapie.

 

Ce am observat noi:

 

După 14 ani de prestare a serviciilor de crioterapie și după observarea evoluției diferite a sute de clienți, am ajuns la concluzia că atunci când facem una sau două ședințe pe săptămână, ne menținem beneficiile obținute și chiar se înregistrează o îmbunătățire a lor. Cel mai indicat este ca aceste sesiuni de întreținere să se realizeze imediat după un pachet de minimum 10 ședințe, cu câte o ședință la cel mult 2 zile.

 

Pachetele de întreținere – gândite pentru menținerea beneficiilor

 

Astfel, am conceput pachetele de întreținere, destinate celor care nu pun pauză stării de bine. Ne dorim ca toți clienții noștri, care au investit în sănătatea și bunăstarea lor, să aibă parte de beneficii constante. Știm deja că, indiferent de domeniu, succesul este rezultatul determinării și al unor practici constante. În crioterapie, întreținerea rezultatelor și fiecare secundă pe care ți-o dedici, înseamnă încă un pas spre cea mai bună versiune a ta.

 

Care sunt opțiunile?

 

Pentru că nevoile și dorințele clienților noștri sunt diferite și ne dorim o experiență extraordinară pentru fiecare în parte, am creat 4 pachete de întreținere: Maintenance Crio (5 ședințe de criosaună + 1 ședință cadou), Intensive Care (10 ședințe de criosaună + 2 ședințe cadou), Fresh Glow Maintenance (5 ședințe de crioterapie facială + 1 ședință cadou) și Radiant Skin (10 ședințe de crioterapie facială + 2 ședințe cadou). Noi venim cu 20% mai multă criosaună, starea ta de bine e la 120% în fiecare zi!

 

Cum pot achiziționa aceste pachete?

 

Pentru început, trebuie să menționăm că locurile sunt limitate. Așa că, te încurajăm să ne suni pentru a-ți rezerva locul și pentru a discuta oferta personalizată.