loading

TOAMNA SI DURERILE REUMATICE

TOAMNA SI DURERILE REUMATICE

Cu totii ne dorim sa ne bucuram de frumusetile toamnei si nicidecum sa devenim adevarate buletine meteo datorita manifestarilor reumatismelor degenerative.

Afectiuni precum atroza, gonartroza, lumbago, spondiloza, lombosciatica sau hernia de disc, sunt influentate de schimbarile meteo, mai exact de umezeala.

Astfel, cel mai frecvent, toamna apar:

  • dureri puternice;
  • rigiditate a articulatiilor afectate;
  • disconfort;
  • oboseala;

Asadar, in perioada ce urmeaza, vom incerca diferite metode care sa ne scape de dureri si de disconfortul ce ne afecteaza viata cotidiana , insa medicamentele, nu doar ca nu sunt mereu eficiente avind un efect pe termen scurt si actionind doar simptomatic nu si cauzal, ci pot afecta alte organe cum ar fi stomacul sau ficatul.

Frigul uscat din criosauna stimuleaza circulatia singelui incit acesta va ajunge si la partile slab vascularizate si incomplet hranite dar nu vom beneficia doar de aportul de nutrienti necesari, ci si de o puternica incetinire a degenerarii tesuturilor, stoparea durerilor prin eliberarea endorfinelor si tot datorita acestora vom avea un somn odihnitor si o stare generala de bine.

Criosauna reseteaza organismul, stimuleaza imunitatea si creaza conditia necesara pentru a-si creste natural productia de colagen si de antioxidanti.

Crioterapia este indicata si usor de accesat in orice perioada a anului si nu are efecte adverse.

Leave your thought here