Cu toții ne dorim să ne bucurăm de frumusețile toamnei și nicidecum sa devenim adevarate buletine meteo datorită manifestărilor reumatismelor degenerative.

Afecțiuni precum atroza, gonartroza, lumbago, spondiloza , lomboșciatica sau hernia de disc , sunt influențate de schimbările meteo –mai exact de umezeală;

 

Astfel cel mai frecvent, toamna apar:

  • dureri puternice;
  • rigiditate a articulațiilor afectate;
  • disconfort;
  • oboseală;

Așadar, în perioada ce urmează, vom încerca diferite metode care să ne scape de dureri și de disconfortul ce ne afectează viața cotidiană , însă medicamentele, nu doar că nu sunt mereu eficiente având un efect pe termen scurt și acționând doar simptomatic nu și cauzal , ci pot afecta alte organe cum ar fi stomacul sau ficatul.

Frigul uscat din criosaună stimulează circulația sângelui încât acesta va ajunge și la părțile slab vascularizate și incomplet hrănite dar, nu vom beneficia doar de aportul de nutrienți necesari ,ci și de o puternică încetinire a degenerării țesuturilor , stoparea durerilor prin eliberarea endorfinelor și tot datorită acestora vom avea un somn odihnitor și o stare generală de bine.

Criosauna resetează organismul, stimulează imunitatea și crează condiția necesară pentru a-și crește natural producția de colagen și de antioxidanți.

Crioterapia este indicată și ușor de accesat în orice perioadă a anului și nu are efecte adverse.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *