loading

1. INTRODUCERE

Prin utilizarea și vizitarea site-ului criosaunaiasi.ro („Site”) autorii și utilizatorii sunt de acord cu termenele și condițiile aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați și să nu vizitați Site-ul.

2. CONȚINUT ȘI DREPTURI DE AUTOR

Conținutul și designul site-ului aparțin SC CRIOLIFE TERAPY SRL si sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisa din partea SC CRIOLIFE TERAPY SRL. Contractul de prestări servicii încheiat intre SC CRIOLIFE TERAPY SRL și Clienții săi dă dreptul Clienților de a copia și/sau imprima porțiuni din conținutul site-ului doar pentru uz personal, lipsit de intenție comercială. SC CRIOLIFE TERAPY SRL poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa înceteze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

SC CRIOLIFE TERAPY SRL nu își asuma răspunderea, în nici o situație, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site. SC CRIOLIFE TERAPY SRL  nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

3. MODIFICARE TERMENI ȘI CONDIȚII

Administratorii Site-ului au dreptul de a modifica în orice moment termenele și condițiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a autorilor și / sau utilizatorilor. După publicarea pe Site a termenelor și condițiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, vă sugerăm să revedeți periodic prezenta secțiune.

4. DATELE CU CARACTER PERSONAL

Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru pentru respectarea cerințelor privind protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați paginile:

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la termenii și condițiile site-ului criosaunaiasi.ro vă rugăm să vă adresați la: contact@criosaunaiasi.ro.