Sărbătorim cu Tine!

După ce abia am celebrat feminitatea, astăzi, datorită vouă, continuăm cu celebrarea a 9 ani de Crioterapie!

9 Martie 2011 a fost momentul în care am deschis oficial ușile terapiei prin frig în Iași, având cu noi o viziune și multă încredere în ce voiam să oferim.

Viziunea noastră s-a bazat pe VINDECARE. Știam că organismul nostru are o putere imensă de auto-vindecare și că frigul uscat și controlat din Criosaună tocmai acest impuls îl oferea. Pachetul a fost completat de durata scurtă a ședinței –3minute–  știind că una din problemele existente în rândul tuturor era dată de lipsa timpului, mai ales când venea vorba de a face ceva pentru sănătatea lor.

La început de drum, ideea a părut mai mult decât nebunească pentru marea majoritate a celor ce auzeau. O terapie nou apărută, care presupunea să îți expui corpul  la -197 de grade Celsius. Replica pe care o auzeam mereu era ”Nu, corpul meu nu va rezista la așa o temperatura!” Ușor, ușor, cu ajutorul unor persoane extrem de deschise la nou și care au ales să iasă din zona de comfort, am înlocuit ideea de ”nu se poate” cu ”ce bine ma simt”.

Dacă ar fi să o spunem pe scurt, Criosauna Iași este despre puterea vindecătoare a frigului și despre oameni care au ales să adopte un stil de viață sănătos care să îi ajute să facă față tuturor provocărilor care apar. Iar acest lucru poate fi realizat cu succes având la pachet vitalitate, sănătate, energie și frumusețe. Toate într-o ședință a cărei durată este de 3 minute.

Ne-a bucurat nespus faptul că săptămâna trecută, evenimentul ”Wellness Wednesday With Cryo” a avut atât de mare impact în rândul celor care încă nu încercaseră Crioterapia.

Și pentru ca cei 9 ani de activitate cer să fie sărbătoriți, următoarele 9 zile deschidem din nou ușile în cadrul acestui eveniment.

Detalii despre cum puteți participa în link-ul următor: https://www.facebook.com/events/1477967445704520/ cu precizarea că intervalul orar nu va mai fi limitat ci va fi pe tot parcursul zilei. 😊  

Iar pentru toți cei care ne-ați trecut pragul, în următoarele 9 zile, vă oferim un voucher de 90 de lei la achiziționarea oricărui abonament de Criosaună sau Crioterapie Facială.

Vă mulțumim fiecăruia dintre voi pentru susținere și încredere! 😊

Adaugă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *