loading

SARBATORIM CU TINE!

SARBATORIM CU TINE!

Dupa ce abia am celebrat feminitatea, astazi, datorita voua, continuam cu celebrarea a 9 ani de CRIOTERAPIE!

9 Martie 2011 a fost momentul in care am deschis oficial usile terapiei prin frig in Iasi, avand cu noi o viziune si multa incredere in ce voiam sa oferim.

Viziunea noastra s-a bazat pe VINDECARE. Stiam ca organismul nostru are o putere imensa de auto-vindecare si ca frigul uscat si controlat din Criosauna tocmai acest impuls il oferea.

Pachetul a fost completat de durata scurta a sedintei 3 minute stiind ca una din problemele existente in randul tuturor era data de lipsa timpului, mai ales cand venea vorba de a face ceva pentru sanatatea lor.

La inceput de drum, ideea a parut mai mult decat nebuneasca pentru marea majoritate a celor ce auzeau. O terapie nou aparuta, care presupunea sa iti expui corpul la -197 de grade Celsius.

Replica pe care o auzeam mereu era ”Nu, corpul meu nu va rezista la asa o temperatura!” Usor, usor, cu ajutorul unor persoane extrem de deschise la nou si care au ales sa iasa din zona de comfort, am inlocuit ideea de ”nu se poate” cu ”ce bine ma simt”.

Daca ar fi sa o spunem pe scurt, Criosauna Iasi este despre puterea vindecatoare a frigului si despre oameni care au ales sa adopte un stil de viata sanatos care sa ii ajute sa faca fata tuturor provocarilor care apar. Iar acest lucru poate fi realizat cu succes avand la pachet vitalitate, sanatate, energie si frumusete. Toate intr-o sedinta a carei durata este de 3 minute.

Ne-a bucurat nespus faptul ca saptamana trecuta, evenimentul ”Wellness Wednesday With Cryo” a avut atat de mare impact in randul celor care inca nu incercasera Crioterapia.

Si pentru ca cei 9 ani de activitate cer sa fie sarbatoriti, urmatoarele 9 zile deschidem din nou usile in cadrul acestui eveniment.

Detaliile despre cum puteti participa le gasiti aici cu precizarea ca intervalul orar nu va mai fi limitat ci va fi pe tot parcursul zilei.

Iar pentru toti cei care ne-ati trecut pragul, in urmatoarele 9 zile, va oferim un voucher de 90 de lei la achizitionarea oricarui abonament de Criosauna sau Crioterapie Faciala.

Va multumim fiecaruia dintre voi pentru sustinere si incredere!

Leave your thought here