loading

Redă-i pielii tale strălucirea și fermitatea

Redă-i pielii tale strălucirea și fermitatea

Vara este anotimpul în care ne bucurăm de soare și de binefacerile sale. Cu toate acestea, expunerea prelungită la razele solare poate avea efecte negative asupra pielii noastre, cum ar fi deshidratare, îmbătrânire prematură și pierdere de colagen. În astfel de situații, efectuarea a 10 ședințe de criosaună sunt de mare ajutor pentru stimularea producției naturale de colagen și refacerea pielii.

Colagenul este o proteină cheie în menținerea sănătății și aspectului tânăr al pielii. Pe măsură ce ne expunem la soare, razele UV pot deteriora colagenul existent în piele și pot încetini producția sa. Acest lucru duce la pierderea elasticității, a fermității și la apariția ridurilor. Pentru a repara aceste daune și a încuraja producția proprie de colagen, ședințele de criosaună sunt foarte potrivite.Criosauna utilizează temperaturi scăzute pentru a revigora și revitaliza pielea. În cadrul unei ședințe de criosaună, corpul este expus la frig timp de 3 minute. Această expunere la temperaturi scăzute stimulează circulația sângelui, crește aportul de oxigen și nutrienți la nivelul pielii și activează procesele de regenerare celulară.

Prin creșterea fluxului sanguin și aportului de nutrienți la nivelul pielii, criosauna ajută la refacerea fibroblastelor, care sunt responsabile de producția de colagen. Astfel, producția naturală de colagen se accelerează, iar pielea beneficiază de o regenerare și de un aspect mai sănătos și mai tânăr.

Efectuarea a 10 ședințe de criosaună după expunerea la soare contribuie semnificativ la refacerea pielii și la stimularea producției naturale de colagen și la refacerea sănătății și fermității pielii. Este important de menționat că rezultatele pot varia în funcție de fiecare persoană, iar efectele benefice ale criosaunei nu sunt permanente și pot fi influențate de alți factori, cum ar fi tipul de piele și gradul de expunere la soare.