loading

PIELE DESHIDRATATA SI FARA FERMITATE?

PIELE DESHIDRATATA SI FARA FERMITATE?

SOLUTIA ESTE SIMPLA!

Sezonul concediilor a venit iar atentia ta a inceput sa se indrepte spre pielea picioarelor? Este deshidrata si aspra? Fara fermitate?

Te antrebi ce ne impiedica sa avem pielea hidratata, stralucitoare, fina, tonifiata si fara roseata sau pete?

Deseori suntem tentati sa invinovatim doar vantul, soarele sau poluarea pentru aspectul si problemele pielii noastre desi noi avem o mare contributie la degradarea ei.

Solutia problemelor pielii se afla in organismul nostru. Acesta ne poate asigura o piele sanatoasa dar ii facem munca anevoioasa prin deshidratare, alimentatie nesanatoasa, lipsa de somn sau folosirea produselor nepotrivite pentru tipul nostru de piele.

Cand propriul tau organism nu mai face fata pentru a-ti mentine tineretea si frumusetea poti sa-i dai tu o mana de ajutor rasfatandu-l cu baia de aer rece si uscat din criosauna!

Criosauna te pregateste pentru vara, oferind efecte vizibile in termen scurt dar de lunga durata!

Asa cum stim deja, criosauna regleaza circulatia sangelui – atat de importanta in hranirea si detoxifierea tuturor tesuturilor si sporeste productia de antioxidanti, de elastina si de mult ravnitul colagen. Aceastea ne vor asigura o piele tonifiata, hidratata, catifelata si fara pete.

Cu ajutorul criosaunei putem tine la distanta si alergiile de piele sau foliculita si putem inhiba interventia schimbarilor hormonale ce ne afecteaza lunar pielea.

Bucura-te de odihna, de relaxare si de frumusetea pielii tale sanatoase!

Doar o piele sanatoasa poate fi frumoasa!

Leave your thought here