Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1327

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2859

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2863

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3713
Legătura între Criosaună și un Sistem Imunitar Echilibrat - Criosauna Iași
Legătura între Criosaună și un Sistem Imunitar Echilibrat

Cu toții ne dorim să nu mai avem momente în care nivelul nostru de energie să fie la pământ, să nu mai avem perioade în care insomnia ne dă târcoale sau să treacă un an întreg, în care indiferent de schimbările de temperatură, să nu fim răciți.

Acest lucru este posibil în momentul în care facem o prioritate din a ne menține sistemul imunitar în echilibru. Pentru că aici se află cheia sănătății noastre. Cu o imunitate echilibrată este redus considerabil riscul de a vă îmbolnăvi, iar dacă totuși acest lucru se întâmplă, vă veți reveni mult mai repede iar simptomele vor avea o intesitate scăzută.

Influența Crioterapiei

Crioterapia sau terapia prin frig a fost o metodă eficientă de gestionare a durerii de secole. Cu toate acestea, prima cabină capabilă să creeze  temperaturi extrem de scăzute, sub – 100°C, a fost construită doar la sfârșitul anilor ’70 de profesorul Yamauchi. Acum, după numeroase cercetări, terapia cu frig este recunoscută ca mijloc eficient de a aborda probleme multiple de sănătate și wellness.

S-a dovedit că expunerea pe timp scurt la temperaturi extrem de scăzute între -110°C și -170°C consolidează sistemul imunitar. Reacția corpului la frig extrem produce modificări pozitive ale sistemului endocrin, circulator, nervos și imun, care au ca rezultat în organism efecte analgezice, antiinflamatorii și antioxidante.

Datorită fenomenului de vasoconstricție care apare în timpul procedurii, organele interne primesc mai mult sânge și mai multe substanțe nutritive. Acest lucru le oferă un potențial maxim de a funcționa în condiții optime, implicit și un sistem imunitar mai puternic.Astfel, în cele 3 minute (durata procedurii) este produsă o reacție foarte puternică de vindecare celulară, fenomen ce continuă mult timp după ce ai ieșit din cabină.

Beneficiile pe termen lung ale procedurilor de Criosaună:

Sedințele repetate de Criosaună, aici se încadrează pachetele de întreținere pe care le oferim, unde recomandăm una sau două ședințe pe săptămână, cresc numărul de celule albe din sânge, ceea ce face ca progresul afecțiunilor inflamatorii să fie stopat. Acest lucru este cu atât mai important, deoarece reducând inflamația în mod natural, riscul de a fi dezvoltată o tumoare scade considerabil. (Vezi studiul).

Datorită eliberării hormonilor responsabili de reglarea ritmului circadian al organismului, vă veți putea bucura de un somn odihnitor și veți observa cum acest lucru nu este direct proporțional cu numărul de ore dormite, așa cum avem tendința să credem.

Criosauna este folosită și pentru combaterea obezității, datorită stimulării funcțiilor metabolice, a reglării sistemului endocrin și apoi datorită consumului mare de calorii care ale loc în timpul și după terminarea ședinței.

În final, nu uitați că soluția tuturor problemelor se află în organismul nostru iar unde există imunitate puternică, nu există viruși. De ce? Pentru că un sistem imunitar echilibrat reușește să îi blocheze.

Vă încurajăm să descoperiți mai multe informații științifice legate de beneficiile criosaunei prin intermediul surselor:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24695813

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3956737/

https://wholebody-cryotherapy.com/en/cryotherapy/circulatory-disorders.html

Adaugă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *