loading

CUM SA SCAPI DE RETENTIA DE APA, UNA DIN CAUZELE KILOGRAMELOR IN PLUS!

CUM SA SCAPI DE RETENTIA DE APA, UNA DIN CAUZELE KILOGRAMELOR IN  PLUS!

Retentia de apa in organism are ca si factori determinanti sarcina, alimentatia nesanatoasa, consumul excesiv de sare si nu in ultimul rand deshidratarea, iar sindromul premenstrual este un factor favorizant.

In plus, de multe ori, se face vinovata de aparitia sau agravarea unor afectiuni precum hipertensiunea arteriala, sindromul nefrotic, insuficienta cardiaca decompensata sau afectiuni ale tiroidei.

Senzatia de maini si picioare grele o stim cu totii si de multe ori , spre sfarsitul zilei, inelele de pe degetele mainilor sau pantofii din picioare, par cu doua marimi mai mici, si asta pentru ca membrele inferioare si superioare sunt cele mai vizate de retentia de apa si datorita fortei gravitationale.

Apa se poate acumula insa si la nivelul abdomenului sau al fetei. Inflamatia (edemul), isi face aparitia la nivelul tesuturilor tocmai din cauza ca sistemul limfatic nu mai reuseste sa dreneze lichidul, astfel toxinele, grasimile, rezidurile celulare, se fac simtite si “vazute”.

Criosauna ne vine in ajutor, activand sistemul limfatic si microcirculatia, astfel incat drenajul sa fie la cote maxime cu rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta, beneficiind si de reactivarea productiei de colagen ce ne va oferi o piele ferma si frumoasa.

Accelerarea metabolismului este un alt plus de care beneficiem in urma sedintelor de criosauna, sanatatea si frumusetea noastra depinzand in mare parte de eficacitatea acestuia.

Sanatatea interioara se vede in frumusetea exterioara!

Leave your thought here