Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1327

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2859

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2863

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3713
Cum să ai un 2021 fabulos - Criosauna Iași
Cum să ai un 2021 fabulos

Pentru cei mai mulți dintre noi, anul ce aproape stă se încheie a venit cu schimbări bruște, neașteptate și radicale din toate punctele de vedere.

Și e de înțeles, multe din obiceiurile noastre au fost date peste cap, iar viitorul, așa cum spun experții, l-am simțit departe de a fi sigur.

Și cu toate acestea, există un lucru de o importanță majoră, pe care în momentul în care îl vei adopta, schimbarea se va produce pe toate planurile vieții tale.

Grija pentru sănătatea ta! Pentru că adevărul este că a fi sănătos, a trăi mai mult și mai bine este fundamentul tuturor opțiunilor umane de la origini și până în prezent.

De acest lucru ne-am dat seama mai mult decât oricând în a doua jumătate a acestui an. Și aceasta este realizarea pe care vrem să o luăm și împărtăsim cu voi în anul ce urmează.  Pentru că puține lucruri ne încântă mai tare decât rezultatele frumoase pe care oamenii ni le povestesc după ce fac cunoștință cu frigul. Așa a fost dintotdeauna, de acum 10 ani de zile, și tot așa va fi mult timp de acum înainte. Pentru că ne place să vedem cum într-un timp atât de scurt, cât durează o ședință de terapie, se pot produce atât de multe transformări pozitive în organism.

Și acum, într-un moment în care în sfârșit, avem timp, este timpul să ne concentrăm asupra propriilor noastre dorințe, să ne menținem nevoia de forța noastră personală, să ne controlăm propria sănătate și în felul acesta și viitorul.

Tocmai de aceea, în sezonul bucuriilor, venim spre voi cu 50 de pachete promoționale de Criosaună și Crioterapie Facială. Fiecare abonament de 5 ședințe va fi însoțit de încă o ședință cadou iar abonamentul de 10 ședințe va avea inclus încă două ședințe cadou.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul de mai jos și în maxim 24 h vei fi contactat(ă) de către colega noastră Andreea pentru a stabili împreună toate detaliile necesare.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLSeSs89kI_ULGN51dEqM_yypDai5HNJ1JZ1m8YV7Di1Ic2JN7w%2Fviewform%3Fusp%3Dsf_link%26fbclid%3DIwAR1X-xyEyH1R9hdmDIthxpPqPEZ5jgoesnp5iVIv6zG88oJXxzi7LLZ20WQ&h=AT2QynOi76iDoyGO5H3-H45E0Wf95rNmB_LWH0C7V7mOK-jOCNermVWAdlkZd-NvUfoRjXd9Az39pnlwUhIRNTG3oa5tI0pv2mhtGMhFOlZP_HAYS0ucfzTmP25Wx9SItNEzVA

Adaugă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *