Celulita iti da batai de cap? Criosauna iti da rezultate vizibile in 5 zile!
November 3, 2017
Show all

Cum ma ajuta CRIOSAUNA dupa nastere?

Pe timpul sarcinii apar multe modificari asupra organismului mamei: activitatea hormonala, ruperea fibrelor de colagen cu aparitia vergeturilor, suprasolicitarea coloanei vertebrale, oboseala si chiar probleme psihoemotionale.

Cu ajutorul procedurilor de criosauna de dupa nastere, aceste inconveniente sunt diminuate sau chiar eliminate.

Reglarea circulatiei sangvine stimuleaza lactatia, iar durerile coloanei vertebrale, ale membrelor inferioare cat si ale sanilor pot fi eliminate datorita efectului antalgic dat de eliberarea endorfinelor si cel antiinflamator obtinut cu ajutorul frigului uscat.

Pe partea estetica se beneficiaza de multe imbunatatiri cum ar fi recapatarea fermitatii si catifelarii pielii, diminuarea celulitei si a vergeturilor, cat si eliminarea tesutului adipos. De asemenea, activarea sistemului limfatic si a circulatiei sangvine are rezultate remarcabile si in combaterea retentiei de apa cat si si in inlaturarea toxinelor din tesuturi.  CRIOSAUNA isi dovedeste eficienta si asupra psihicului imbunatatind somnul  provocand starea de relaxare, reprezentand si un ajutor de nadejde in prevenirea/tratarea depresiei postpartum.

Eliminarea problemelor psihoemotionale si cresterea libidoului din urma procedurilor de criosauna te ajuta sa iti reiei si viata de cuplu. 

Vrei sa fii o mamica si o femeie implinita?

CRIOSAUNA este pentru tine!

Programeaza-te acum la 0751314023

sursa foto: m.handbag.com