loading

De ce Crioterapia este denumită și ”Fântâna Tinereții”

De ce Crioterapia este denumită și ”Fântâna Tinereții”

Menținerea tinereții a fost mereu o preocupare a oamenilor, însă în ultimii ani a luat tot mai mult avânt, grație progreselor realizate în acest domeniu. Cei mai mulți dintre noi au tendința de a acționa numai la nivel estetic și superficial pentru atenuarea semnelor exterioare ale îmbătrânirii. În schimb, cel mai important demers anti-îmbătrânire pe care îl putem face este urmarea unui tratament anti-aging cu acțiune internă și efecte externe.

Un astfel de tratament anti-aging, ce oferă tinerețe corpului din interior spre exterior este Criosauna. Pentru a ne convinge de beneficiile acestui tratament este nevoie să știm cum reacționează organismul în Criosaună și cum ne ajută în procesul de menținere a tinereții noastre și nu numai.

Efecte asupra pielii

De sănătatea pielii noastre se ocupă cu succes criosauna, oferind efecte vizibile în termen scurt, dar de lungă durată. Așa cum știm deja, frigul din criosaună reglează circulația sângelui – atât de importantă în hrănirea tuturor țesuturilor și în detoxifiere.

De asemenea sporește producția de antioxidanți, de elastină și de mult râvnitul colagen, acestea, asigurându-ne o piele tonifiată și catifelată. Cu ajutorul criosaunei putem ține la distanță și iritațiile sau foliculita și, putem inhiba intervenția schimbărilor hormonale ce ne afectează lunar pielea.

Efecte asupra celulitei

Unul dintre lucrurile care se petrec încă de la primele ședințe în Criosaună este o detoxifiere profundă a organismului. În timpul celor 3 minute cât stăm în Criosaună, sângele și sistemul limfatic fac o ”curățenie generală”, eliminând toate deșeurile și surplusul de orice natură care ne încarcă pielea. După acest proces, pielea rămâne mai curată, mai ușoară și mai tânără.

Beneficiile Criosaunei ne dovedesc de ce aceasta este considerată ”Fântâna Tinereții”

  • Reduce ridurile prin stimularea producției de colagen;
  • Activează metabolismul și consumă până la 3000 de kcal;
  • Reduce celulita prin îmbunătățirea circulației și a drenajului limfatic;
  • Închide porii și reduce acneea;
  • Lasă pielea curată, fermă și catifelată;
  • Restabilește echilibrul hormonal prin stimularea sistemului endocrin;
  • Stimulează reînoirea celulară;
  • Determină o detoxifiere puternică și naturală a întregului organism;
  • Elimină durerile cronice și inflamația;
  • Combate insomnia;

Îndemnul nostru: Sfidează Vârsta!

Dacă îți dorești un corp tânăr, Criosauna este o modalitate simplă și eficientă de a-ți transforma intențiile bune în rezultate concrete și tangibile!

Leave your thought here