loading

CRIOSAUNA, METODA DE INFRUMUSETARE CU AVANTAJE NUMEROASE PENTRU PIELE

CRIOSAUNA, METODA DE INFRUMUSETARE CU AVANTAJE NUMEROASE  PENTRU PIELE

Avand in vedere ca vom analiza procedura doar din perspectiva „metodei de infrumusetare”, este necesar sa punctam inca de la inceput ca si-a dovedit eficienta in urmatoarele situatii:

  • prevenirea imbatranirii
  • eliminarea celulitei
  • intinerirea corpului
  • indepartarea ridurilor
  • intinerirea pielii – inclusiv ten, gat, abdomen, spate, solduri, brate si picioare
  • tratamentul parului si al imperfectiunilor de pe piele

BENEFICIILE CRIOSAUNEI PENTRU PIELE – PIELE STRALUCITOARE SI FERMA PRIN STIMULAREA PRODUCTIEI DE COLAGEN

Vorbind la modul general, criosauna contribuie la regenerarea organismului, prin racirea in mod simultan a suprafetei corpului prin scaderea temperaturii mediului ambiant pana la -180˚C), procedura realizata utilizand azot in stare gazoasa (aerul contine 78% azot).

Prin aceasta procedura se activeaza microcirculatia si sistemul limfatic, de asemenea se sintetizeaza si se organizeaza colagenul si elastina. Consecinta acestor efecte ale procedurii este pielea frumoasa, stralucitoare, ferma si sanatoasa – fara acnee, reducerea ridurilor si a celulitei. Pielea stralucitoare si ferma presupune si estomparea eficienta a vergeturilor. Vergeturile deranjeaza prin aparitia pe sani, abdomen, fese, coapse, insa si in alte locuri ale corpului.

Studiile arata ca un procent de peste 70% dintre femei sunt afectate de celulita! Nu suna bine si sigur nu ti-ai dori sa fii inclusa in acest procent! Intre cauzele aparitiei vergeturilor se numara:
scaderea brusca a numarului de kilograme si lipsa vitaminelor si mineralelor din organism. Din punctul de vedere al unor specialisti, acestor factori declansatori ai aparitiei vergeturilor li se mai adauga disfunctia glandei corticosuprarenale, ceea ce inseamna ca stresul poate duce la
aparitia vergeturilor.

Criosauna nu elimina definitiv vergeturile, insa le estompeaza eficient. Prin faptul ca tesutul adipos primeste nutrienti si oxigen, pielea va avea un aspect mult imbunatatit, se va catifela, iar vergeturile vor fi diminuate. Asadar, in doar cateva minute (o procedura de criosauna dureaza 3 minute) se pot obtine rezultate uimitoare, comparabile cu unele tratamente invazive – diferenta constand in faptul ca prin expunerea la criosauna nu vei simti durere.

PIERDEREA IN GREUTATE

Imagineaza-ti ca exista o procedura care te poate ajuta sa pierzi in greutate chiar si 10 kg in doar 20-30 de sedinte! Prin expunerea la aceasta procedura se pierde energie. Concret, in timpul unei sedinte poti sa „arzi” 150-200 kcal si intre proceduri intre 1.000 si 3.000 kcal. Ce inseamna acest lucru? O silueta splendida! Daca adaugam ca prin criosauna dispare celulita, pielea isi recapata fermitatea si corpul se tonifiaza, putem sa concluzionam ca rezultatele sunt
uimitoare!

In final, este important sa stii ca aceasta procedura are rezultate remarcabile inclusiv iarna, prin faptul ca regleaza circulatia sangelui, ceea ce inseamna ca are o contributie esentiala la mentinerea unei temperaturi optime a corpului.

Leave your thought here