loading

CIRCULATIE DEFICITARA?

CIRCULATIE DEFICITARA?

SEMNE CARE INDICA O PROBLEMA:

Sistemul circulator este responsabil cu pomparea sangelui incarcat cu oxigen si nutrienti in intregul organism. Atunci cand viteza sangelui este incetinita, apar primele manifestari ale unei circulatii deficitare. 

De cele mai multe ori, circulatia deficitara se resimte la nivelul membrelor inferioare prin dureri, crampe, amorteli, edeme si picioare reci in permanenta. Alte efecte produse din aceeasi cauza sunt:

  • probleme de concentrare si/sau pierderi de memorie;
  • oboseala;
  • decolorarea culorii pielii;
  • dureri articulare;

Toate acestea sunt semne carora nu le dam suficienta atentie, iar netratate pot duce la complicatii pe care nu ni le dorim. Unul din motivele principale pentru care Criosauna si-a dovedit eficacitatea este tocmai pentru ca ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui.

CE SPUN STUDIILE:

Datorita vasoconstrictiei care apare in timpul procedurii, organele vitale primesc o cantitate foarte mare de sange si substante nutritive, cu scopul ca acestea sa fie protejate. In acelasi timp, organele primesc si ”sansa” de a-si desfasura activitatea la potential maxim iar sistemul imunitar primeste un impuls puternic de a reactiona. Numai bun pentru cei a caror imunitate este deficitara.

Dupa cele 3 minute petrecute in Criosauna, se produce vasodilatatie, iar sangele revine spre extremitati, incarcat cu nutrientii preluati, si cu o viteza de aproximativ 4 ori mai mare. Acest proces, vasoconstrictie-vasodilatatie, facut in mod repetat, ajuta la redobindirea elasticitatii vaselor de sange si implicit imbunatateste circulatia periferica.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI:

Ceea ce auzim cel mai des de la clientii nostri este faptul ca senzatia de ”picioare grele si obosite” de la sfarsitul zilei se diminueaza considerabil. Predispozitia ca acestea sa se umfle la purtarea pantofilor cu toc in sezonul cald dispare iar una din afirmatiile care ne-a bucurat foarte mult atunci cand am auzit-o a fost: ”In sfarsit pot dormi fara sosete si fara sa imi simt picioarele reci!”

Paleta de beneficii este mult mai larga, in schimb un lucru de retinut este acela ca nu trebuie sa asteptam pentru ca aceste simptome sa se transforme in afectiuni greu de tratat si este bine sa luam masuri inca de la primele semne.

Daca aceste simptome si-au facut aparitia si stiti ca nu indica o afectiune mai mult sau mai putin grava, ele pot fi remediate cu o cura de 10-20 de sedinte facute zilnic sau cu o frecventa de o sedinta la doua zile.

Pentru preventie este recomandata o sedinta pe saptamina.

Leave your thought here