Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1327

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2859

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2863

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3713
Circulație deficitară? - Criosauna Iași
Circulație deficitară?

Semne care indică o problemă:

Sistemul circulator este responsabil cu pomparea sângelui încărcat cu oxigen și nutrienți în întregul organism. Atunci când viteza sângelui este încetinită, apar primele manifestări ale unei circulații deficitare.

De cele mai multe ori, circulația deficitară se resimte la nivelul membrelor inferioare prin dureri, crampe, amorțeli, edeme și picioare reci în permanență. Alte efecte produse din aceeași cauză sunt:

  • probleme de concentrare și/sau pierderi de memorie;
  • oboseală;
  • decolorarea culorii pielii;
  • dureri articulare;

Toate acestea sunt semne cărora nu le dăm suficientă atenție, iar netratate pot duce la complicații pe care nu ni le dorim. Unul din motivele principale pentru care Criosauna și-a dovedit eficacitatea este tocmai pentru că ajută la îmbunătățirea circulației sangelui.


Ce spun studiile:

Datorită vasoconstricției care apare în timpul procedurii, organele vitale primesc o cantitate foarte mare de sânge și substanțe nutritive, cu scopul ca acestea să fie protejate. În același timp, organele primesc și ”șansa” de a-și desfășura activitatea la potențial maxim iar sistemul imunitar primește un impuls puternic de a reacționa. Numai bun pentru cei a căror imunitate este deficitară.  

După cele 3 minute petrecute în Criosaună, se produce vasodilatație, iar sângele revine spre extremități, încărcat cu nutrienții preluați, și cu o viteza de aproximativ 4 ori mai mare. Acest proces, vasoconstricție-vasodilatație, făcut în mod repetat, ajută la redobândirea elasticității vaselor de sânge și implicit îmbunătățește circulația periferică.

Ce spun clienții noștri:

Ceea ce auzim cel mai des de la clienții noștri este faptul că senzația de ”picioare grele și obosite” de la sfârșitul zilei se diminuează considerabil. Predispoziția ca acestea să se umfle la purtarea pantofilor cu toc în sezonul cald dispare iar una din afirmațiile care ne-a bucurat foarte mult atunci când am auzit-o a fost: ”În sfârșit pot dormi fără șosete și fără să îmi simt picioarele reci!”

Paleta de beneficii este mult mai largă, în schimb un lucru de reținut este acela că nu trebuie să așteptăm pentru ca aceste simptome să se transforme în afecțiuni greu de tratat și este bine să luăm măsuri încă de la primele semne. Dacă aceste simptome și-au făcut apariția și știți că nu indică o afecțiune mai mult sau mai puțin gravă, ele pot fi remediate cu o cură de 10-20 de ședințe făcute zilnic sau cu o frecvență de o ședință la două zile. Pentru prevenție este recomandată o ședință pe săptămână.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *