Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1327

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2859

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2863

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/criosaun/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3713
Beneficii crioterapie - Criosauna Iași

Beneficii crioterapie

Descopera

BENEFICII CRIOSAUNĂ

SLĂBEȘTE SĂNĂTOS

Soluția kilogramelor în plus este un organism sănătos, al cărui metabolism funcționează ca cel al unei persoane cu 10 ani mai tânără.

Exact acest lucru îl oferă Criosauna.

Stimulează circulația sanguină determinând metabolismul să lucreze de 3 ori mai repede, și arde între 200-250 de kcal în timpul unei ședințe, pentru ca după terminarea ședinței să se ardă între 1000-3000 de kcal.

ELIMINĂ CELULITA / RETENȚIA DE APĂ

Nu numai că vei scăpa de aspectul inestetic de coajă de portocală, dar vei și preveni apariția ei rezolvând aceste trei aspecte importante.

  1. Circulație sanguină îmbunătățită
  2. Detox profund
  3. Echilibru hormonal în întreg organismul

SCAPĂ DEFINITIV DE DURERE ȘI INFLAMAȚIE

Ameliorarea și înlăturarea durerii de diferite origini este unul dintre cele mai evidente efecte ale acestei metode terapeutice.

Cele 3 minute în Criosaună inhibă durerea pentru câteva ore. După câteva expuneri acest efect este potențializat iar calmarea / absența durerii persistă mult timp după.

EFECT ANTI-RID

Vă vom lăsa părerea uneia dintre clientele noastre aici:

Î: Ce le poți spune celor care nu au încercat pana acum Criosauna?

Alina: Toată lumea m-a întrebat în particular, cum este. Criosauna face minuni! Pielea este mult mai fină, unghiile mai rezistente, dispare celulita, părul devine mai viguros, dispar eczemele sau orice probleme ale pielii. Schimbă tonusul general în bine, ÎNTINEREȘTE! Și toate acestea în 3 minute petrecute într-o cabină în care este într-adevăr mai frig, dar este suportabil. Merită încercat!

Pe scurt, este o terapie ușoară, durează doar 3 minute care te vindecă și te întinerește!

RECUPERARE SPORTIVĂ

Dacă majoritatea cluburilor mari sportive din lume folosesc Criosauna, tu de ce să nu o faci?!

Este cel mai bun aliat, extrem de eficient și rapid, în refacerea și recuperarea în urma antrenamentelor sau competițiilor.

Cererea și necesitatea de a include criosauna în industria sportiva se bazează pe înalta ei eficienta, cu atât mai mult cu cat crioterapia întregului corp reduce timpul de recuperare, reduce stresul oxidativ asociat efortului fizic și îmbunătățește rezultatele competiționale.

Descopera

BENEFICIILE CRIOTERAPIEI FACIALE

CRIOTERAPIA FACIALĂ

Crioterapia Facială este metoda de ultimă generație, total non-invazivă, care nu presupune nici un fel de durere, stare de disconfort sau recuperare post-tratament, care ne ajută să scăpăm de orice efect produs de fotoîmbătrânirea prematură a tenului (rozacee, cuperoză, ridurile și liniile fine din jurul ochilor) care nu poate fi obținut cu nici un alt aparat sau terapie non-invazivă existentă la ora actuală pe piața din România.

Ai nevoie de doar 10 minute pe zi, timp în care este folosit un fașcicol de vapori de azot lichid care îmbunătățește micro-circulația de la nivelul tenului, stimulează propria producție de colagen și elastină și elimină impuritățile din straturile profunde ale pielii.

Avantaj: Potrivit oricărui tip de ten și nu este obligatorie îndepărtarea machiajului.

Efecte și beneficii ale crioterapiei faciale

 • Restaurarea fermității și strălucirii tenului

 • Ajuta la reducerea pigmentarii și tonusului neregulat al pielii

 • Ajută la întinerirea pielii obosite

 • Îmbunătățește textura și tonusul pielii

 • Reduce sau chiar elimina ridurile

 • Tratează afecțiunile cutanate: acnee, eczeme, rozacee, etc.

 • Tonifică pleoapele

 • Scade inflamația

 • Ridică şi reconturează pielea din zona bărbiei

Acum este atât de ușor să arăți și să te simți bine!

Redă frumusețe și sănătate corpului tău în doar câteva minute