2024: Anul rezoluțiilor tale împlinite!

Criosauna

Declarația ta de independență față de kilogramele în plus!

Alătură-te celor +15.000 de iubitori ai criosaunei!

Încă de la prima ședință, vei observa și simți efectele minunate ale criosaunei asupra corpului tău!

O ședință de criosaună arde până la 800 de calorii, durează doar 3 minute iar senzația este plăcută.

Pe lângă efectele ce le vei observa asupra corpului tău, te vei simți foarte bine, vei dormi mai bine și vei avea mult mai multă energie

CRIOSAUNA - CEL MAI COOL LOC , LA PROPRIU

În ceea ce privește pierderea în greutate, există o mulțime de dovezi care indică faptul că tratamentele de criosaună oferă o serie de beneficii. Vă recomandăm mai multe sesiuni pentru a experimenta pierderea în greutate pe termen lung. Cercetătorii au descoperit că unele dintre cele mai notabile beneficii de pierdere în greutate includ:

După cum s-a menționat mai sus, expunerea la temperaturi de sub zero grade pentru o perioadă scurtă de timp vă poate ajuta să pierdeți peste 800 de calorii. Sesiunea de criosaună nu durează mai mult de 3 minute,  crioterapia este una dintre cele mai rapide modalități de a pierde în greutate.

O sesiune de crioterapie de 3 minute este echivalentă cu 45 de minute de jogging. În timp ce nu există nici o negare că există beneficii asociate cu jogging-ul, există și unele dezavantaje; de exemplu, alergarea poate duce la întinderi și rupturi musculare, ligamentele răsucite și crește presiunea asupra articulațiilor. În ceea ce privește criosauna, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la complicațiile fizice care sunt asociate cu antrenamentele.

Efectele crioterapiei durează mai mult decât alte tehnici de pierdere în greutate. Efectele metabolice pe care organismul le experimentează după criosaună pot dura oriunde de la 8 ore pana la câteva zile.

Somnul are un impact enorm asupra pierderii în greutate. În timp ce dormi, corpul tău este în repaus, iar atunci când corpul tău este în repaus, celulele se regenerează, sistemul imunitar este întărit și arde grăsimi. Crioterapia oxigenează sângele și eliberează endorfine, care ajută la relaxarea creierului și a corpului, promovând astfel un somn mai bun.

După 10 ședințe de criosaună vei observa:


O dată cu investiția făcută într-un pachet de 10 ședințe de CRIOSAUNA până la 26 ianuarie vei primi automat

un bonus exclusiv

O EVALUARE ÎNAINTEA EFECTUARII ȘEDINȚELOR ȘI UNA DUPĂ EFECTUAREA ȘEDINȚELOR. CU ACEST APARAT DE PRECIZIE, VEI PUTEA CUNOAȘTE PUNCTUL DE UNDE PLECI, IAR DUPĂ EFECTUARE ȘEDINȚELOR DE CRIOSAUNĂ, VEI PUTEA OBSERVA REZULTATELE OBȚINUTE PRIN CRIOSAUNĂ

– LOCURILE SUNT LIMITATE DEOARECE OFERIM FIECĂRUI CLIENT ATENȚIE MAXIMĂ ASTFEL ÎNCÂT SĂ-ȘI ATINGĂ OBIECTIVELE –

CRIOSAUNA este pentru tine dacă:

ce spun clienții noștrii

CÂTEVA CELEBRITĂȚI CARE IUBESC CRIOSAUNA

jennifer aniston

Potrivit revistei Shape, Jennifer Aniston este doar una dintre multele actrițe de la Hollywood care folosesc crioterapia. Shape relatează că Aniston folosește crioterapia pentru a-și menține aspectul și silueta tinerească! 

demi
moore

‘Crioterapia ajută ca un tratament anti-îmbătrânire, un secret pentru tinerețe’- Demi Moore

jessica
alba

‘Frigul de la criosaună este excelent pentru anti-îmbătrânire, precum și pentru a ajuta la reducerea inflamației musculare de la exerciții fizice. Mă simt minunat după crioterapie’ - Jessica Alba

despre noi

Suntem prima criosaună din România. Încă din 2011 aducem sănătate, frumusețe și tinerețe în viețile ieșenilor.

Peste 15.000 de oameni frumoși ne-au călcat pragul. Ne mândrim cu o rată de succes în îndeplinirea obiectivelor de peste 94%!

Personalul nostru este calificat, cu o experiență de peste 13 ani care te va îndruma, îți va oferi sfaturi și susținere de-a lungul întregii noastre colaborări!