loading

2022 – Tendințe de sănătate

2022 – Tendințe de sănătate

Oz Garcia, un nutriționist celebru și fost șef al departamentului de wellness la Equinox, a împărtășit 3 tendințe de sănătate de care oamenii bogati sunt obsedați.

Garcia, care a lucrat cu Gwyneth Paltrow și Heidi Klum, a văzut în mod direct direct obsesia celor bogați pentru sănătate. Garcia a spus că recenta explozie a industriei de wellness a dus la apariția zilnică a suplimentelor de ultimă generație și a tehnologiei, dintre care majoritatea sunt „exagerate”. Intr-un intervieu pentru Insider, el a spus:

Acum suntem copleșiți de produse, cursuri, protocoale care sunt promovate. Este prea mult.

Garcia își îndepărtează clientela bogată de dietele la modă și de orice supliment. În schimb, recomandă câteva instrumente de ultimă generație pentru a-i ajuta să prioritizeze elementele esențiale: somnul, lumina soarelui și gestionarea stresului.

Garcia a împărtășit propria sa rutină de wellness pe care o folosește și cu care își ajută clienții. 

Obțineți 20 de minute de soare de dimineață - apoi folosiți ochelari de protecție pentru lumină solară artificială. 

Garcia a subliniat urmatoarele: clienții săi beneficiază de cel puțin 20 de minute de soare de dimineața pentru a-și reseta ritmul circadian sau ciclul de somn al corpului lor după ce se trezesc. Acest obicei te ajuta sa dormi mai bine noaptea.

Expunerea la frig și căldură extremă

Sportivii folosesc de mult băile cu gheață și saunele pentru a ajuta la recuperarea musculară după antrenamente intense. Garcia spune că practica devine curentă printre oamenii bogati care nu fac sport în mod curent. Băile cu gheață “te pot trezi, reduc o mulțime de inflamații în corpul tău și te simți grozav”.

Un studiu din 2000 a descoperit că expunerea la frig (criosauna, băile cu gheață) cresc volumul unui neurotransmițător din creier numit dopamină, neurotransmițător care care creeaza senzație de plăcere. Dopamina este eliberată dupa o astfel de procedura.

Stabilitate emoțională

Garcia afirmă că cea mai mare îngrijorare în rândul clienților săi este gestionarea stresului și reglarea stării de spirit, depresia, iritabilitatea, productivitatea și chiar socializarea.

Cercetările arată că persoanele cu salarii foarte mari petrec mai multe minute singuri și mai puține minute cu familiile decât persoanele cu venituri mici.

Garcia începe prin a-și ajuta clienții să doarmă mai bine. Somnul permite creierului să elibereze deșeurile metabolice sau resturile de proteine ​​și substanțe organice după ce organismul consumă energie. Acumularea de deșeuri în creier vă poate afecta starea de spirit și memoria, conform unei noi cercetări.

De asemenea, tehnologia de meditație îi ajută pe clienții săi să își limpezească mințile și să facă față stresului.

Prin urmare, 20 de minute de soare în fiecare dimineață, expunerea regulată la frig și/sau caldură în mediu controlat și o stare emoțională stabilă reprezintă cheia unei vieți cât mai bune!

Leave your thought here